Tel. 022 Ė 67 51 444

English


  • alt text
  • alt text
  • alt text

Luchtkwaliteit buiten meten

Er komen steeds meer en betere luchtkwaliteit metingen om de luchtkwaliteit buiten in beeld te brengen. Maar het blijft doorgaans bij een grove regiometing of op streek- of stadsniveau. U wilt exact inzoomen op gezondheidsrisico's in uw leefomgeving. Die fabriek, die files, die houtkachel van de buren, het ontbreken van groenvoorziening. Wat heeft dat voor invloed op uw luchtkwaliteit?

Het KNMI heeft de Tropomi de ruimte ingestuurd om miljoenen metingen te publiceren over de luchtkwaliteit. Deze data geeft uw eerste indicatie over de luchtkwaliteit in uw regio. Voor lokale precisie specifiek voor uw situatie kunt u EcoLucht vragen om fijnstof te meten.

Fijnstof meten met precisie

Het nauwkeurig meten van de luchtkwaliteit vraagt om kennis en een professionele fijnstofmeter. EcoLucht levert portable fijnstofmeters voor precisiemetingen binnen en buiten. Wij bieden u 3 keuzemogelijkheden om fijnstof te meten.

Advies omtrent fijnstofoplossingen

Aan de hand van de fijnstof meetresultaten kunnen wij u advies geven over gepaste oplossingen. Ventilatie, fijnstoffilters, antibacteriŽle verstuivers, luchtzuigers, geografie, luchtzuiverende planten wij denken graag met u mee.

Vraag stellen